Varma krustader med brie och hjortron
Festligt, lättlagat och gott drinktilltugg är dessa krustader. Fyll krustaderna med mjukost med smak av brie, gratinera i ugnen och toppa därefter de varma krustaderna med hjortronsylt. Servera omgående innan krustaderna hinner mjukna.
Ingredienser
24 portioner
1 förp minikrustader (1 förp motsvarar 24 st)
1 tub mjukost med briesmak (à 250 g)
3/4 dl hjortronsylt
För alla
Innehålller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per styck.
Gör så här
Tips
Hittar du inte mjukost med briesmak så går det bra att skära små bitar av brie och lägga i krustaderna.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi162 KJ / 39 kCal
Fett2 g
Salt0.3 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g
Kommentarer