Varma ost- och skinkklämmor
![Varma ost- och skinkklämmor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_19886/cf_259/varma_ost-_och_skinkklammor.jpg)
Snabblagat och fantastiskt gott mellanmål. Varma ost- och skinkklämmor kan aldrig blir fel. Med senap och crème fraiche blir klämmorna otroligt krämiga. Servera de rykande heta för bästa smak!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009
![Varma ost- och skinkklämmor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_19886/cf_259/varma_ost-_och_skinkklammor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 liten gul lök
200 g rökt skinka
200 g lagrad ost
1 msk fransk senap
1 dl crème fraiche
4 rektangulära, mjuka tunnbröd
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Ersätt osten med ett mjölkproteinfritt alternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer