Varmrökt lax med pasta och haricots verts

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Varmrökt lax med pasta och haricots verts

En god rätt att äta, samt fin att titta på! Denna otroligt krämig och smakrika pasta, innehåller allt från varmrökt lax, till haricots verts och pärltomater. Toppa med mild och nötig mâchesallad, och hugg in!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2019

Varmrökt lax med pasta och haricots verts

Ingredienser

2 portioner
1/2   förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
1   citron
250 g  varmrökt lax
250 g  färsk pasta (gärna tonnarelli)
150 g  färskost vitlök & örter
2 1/2 dl  béchamelsås
salt
peppar
1/2   påse mâchesallad (à 65 g)
200 g  pärltomater

För alla

Kontrollera noga innehållet i béchamelsåsen.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3362 KJ / 804 kCal
Fett44 g
Salt5 g
Kolhydrater52 g
Protein47 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Kallrökt laxpasta med pepparrot och fänkålssallad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rökta laxsnurror på kavring
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inkokt lax med ärtkräm och krasse
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gravad lax med kokt potatis och äggkräm
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Kallrökt lax med ljummen potatissallad
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga