Västerbottenpajer i krustader med kantareller

Små pajer i krustader med Västerbottensost toppade med smörstekta kantareller och finhackad gräslök är omöjliga att motstå. Perfekta som drinktilltugg eller tillbehör till kräftskivan.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2024

Ingredienser
24 st
24 små krustader
1 schalottenlök
150 g kantareller
1 msk smör
salt
peppar
1 1/2 dl finriven Västerbottensost
1 ägg
1 dl vispgrädde
1 krm svartpeppar
2 msk finhackad gräslök
Gör så här
00:12:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur långt innan man ska servera dem kan man göra dem klara i ugn?
Maria
2024-09-19Hej Maria! Dessa behöver typ serveras direkt från ugnen för att de ska hålla sig krispiga. Det går såklart bra att blanda ihop äggstaningen innan gästerna kommer. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2024-09-19Enkelt och väldigt gott!
Ulrika
2024-09-15Barbro Är det möjligt att förbereda krustaderna, frysa in och värma upp i likhet med smördegskrin glorna med ost och grönkål?
Barbro
2024-09-12Hej Barbro! Jag skulle inte fylla krustaderna och sen frysa. Dom är för tunna och spröda och blir helt mjuka av det tyvärr. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-09-13