Västkustmacka
![Västkustmacka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_40764/cf_259/vastkustmacka.jpg)
Denna matiga västkustmacka svänger du snabbt ihop. Lägg i sallad, tomat och gurka i en ciabatta eller baguette och fyll på med din mumsiga skaldjursröra med sparris och ärter. Så underbart gott!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002
![Västkustmacka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_40764/cf_259/vastkustmacka.jpg)
Ingredienser
1 portion
1 baguette eller ciabatta bröd
krabbmixpinnar (surimi)
väl avrunna musslor
skalade räkor
majonnäs
ärtor
sparris
citronsaft
salt och peppar
sallad
tomat
gurka
För alla
Läs ingredienserna på surimi/krabbpinnarna. Västkustmacka innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd och kontrollera innehållet i surimi/krabb-pinnarna.
Gör äggfri: använd äggfritt bröd, uteslut surimi och majonnäs, använd i stället crème fraiche samt mer räkor och musslor.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer