Veckosallad

Betyg 4.3 av 5.
98 personer har röstat
32
Veckosallad

Lättlagad veckosallad med riven vitkål och morötter. Purjolök och paprika ger extra sting till salladsfavoriten. Den kokta lagen gör att grönsakerna hålls fräscha hela veckan lång, om det nu blir något kvar! Passar till både kött och fisk.

Veckosallad

Ingredienser

1 sats
1 msk  strösocker
1 dl  vitvinsvinäger eller rödvinsvinäger
1 dl  rapsolja
500 g  vitkål
500 g  morot
1   liten purjolök
1   röd paprika
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
98 personer har röstat

Kommentarer

Stämmer det att det är 1250 kCal per portion? Dvs ungefär lika mycket som en hel pizza?

Alexandra

2024-10-28

Hej Alexandra! Det är beräknat på hela satsen. Om du kollar under fliken "För alla" så brukar det stå info om hur receptet är näringsberäknat. Vänliga hälsningar Tove

Redaktionen

2024-10-29

Supergod! Den blir extra smakrik med purjo och paprika! För mig höll den flera veckor!

Karin

2024-07-28

Supergod! Ingen risk att den hinner bli gammal! Hade i lite rättika (kylskåpsrens) nästa gång tar jag i lite oregano eller pizzakrydda.

Ulrika

2024-07-15

Näringsvärde per portion

Energi5224 KJ / 1250 kCal
Fett89 g
Salt7.5 g
Kolhydrater87 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Grillad bratwurst med snabbsyrad sommarkål
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nudlar med grönsaker, svamp och räkor
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling Shanghai med nudlar
Betyg 2.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassisk pizzasallad
Betyg 4.2 av 5.
494 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kålpudding från pannan
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Carolina sweet slaw
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga