Vegansk ärtsoppa med olika toppings
Ärtsoppa är gott och blir ännu godare med några olika toppingar. Här använder du färdig vegansk ärtsoppa och lägger tiden på att fixa till en god topping. Fem olika tips på toppings får du i detta recept!
Ingredienser
Knäckebröd och mejram
Persilje- och timjanssenap
Champinjoner och oregano
Trattkantareller med lök
Morötter med citron
För alla
Kontrollera noga innehållet i ärtsoppan.
Knäckebröd och mejram
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av knäckebröd och rostad lök.
Persilje- och timjanssenap
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Champinjoner och oregano
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj tofu eller laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: välj tofu eller byt ut fetaost mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Trattkantareller med lök.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Morötter med citron
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Det var gott
Oscar
2023-01-18