Vegansk currysill av aubergine
Currysill har blivit ett vanligt inslag på sillbordet. Den här veganska currysillen är supersmaskig och går snabbt att röra ihop. Vegansk crème fraiche och äggfri majonnäs gör den extra krämig. Servera currysillen på buffén eller på en kavring som en liten förrätt när gästerna kommer.
Ingredienser
4 portioner
1/2 dl syltlök
1 msk lag från löken
1/2 dl vegansk crème fraiche
1 1/2 dl ägg-, laktos- och mjölkproteinfri majonnäs
1/2 msk curry
salt och peppar
1 sats inlagd vegansk sill (se länk under steg 2)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1483 KJ / 355 kCal
Fett15 g
Salt0.7 g
Kolhydrater53 g
Protein1 g
Kommentarer