Vegansk pavlova med hallonsorbet

Betyg 4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Vegansk pavlova med hallonsorbet

Sugen på en vegansk dessert? Gör vegansk pavlova! Här med en botten av vegansk maräng gjord på kikärtsspad toppad med hallonsorbet, färska hallon, kokos och mynta. Både festligt och superenkelt.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Vegansk pavlova med hallonsorbet

Ingredienser

10-12 bitar

Maräng

1 dl kikärtsspad från 1 förp kokta kikärtor (à 380 g)
2 dl strösocker
2 krm ättiksprit (12%)

Topping

1/2 l hallonsorbet
2 dl färska hallon
1/2 dl rostade kokosflarn
myntablad

Gör så här

01:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.14 personer har röstat

Kommentarer

Otroligt besviken. Skulle bjuda en vän och följde detta recept, blev än ända pannkaka av allting

Agnes

2024-08-10

Beata receptet

Sara

2023-04-09

Testa liknande recept

Hallonsorbet
Betyg 4.3 av 5.52 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vegansk pavlova med mango och passionsfrukt
Betyg 4.9 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 19 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kikärtsmaränger utan ägg
Betyg 3.7 av 5.181 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Maränger (grundrecept)
Betyg 4.1 av 5.688 personer har röstat
Receptet har 53 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frukost trifle
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Marängtårta med bär
Betyg 4.6 av 5.67 personer har röstat
Receptet har 16 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad