Vegogryta med kokosmjölk
En mättande och värmande vegogryta med potatis och stora vita bönor som bas. Tomat och kokosmjölk ger en sötsyrlig upplevelse i munnen. Sugen på mer indiska smaktoner? Tillsätt ett par matskedar mango chutney och rejält med färskriven ingefära.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2014
Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: Servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i buljongtärningen och servera med laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i buljongtärningen. Byt ut yoghurt mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: Kontrollera innehållet i buljongtärningen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Alldeles för lite smak för mig…. Och då är jag ändå en stor fan av spiskummin
Ingrid
2023-03-29Jättegott. Kade till äpplechutney med chili och lite riven ingefära. Veggo kan bli gott det med.
Christer
2020-05-18