Vegolåda med ost
![Vegolåda med ost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Aromatisk och väldigt god är denna vegolåda med ost. Den kraftfulla brysselkålen, körsbärstomaternas sötma, och den lyxiga mozzarellan blir tillsammans med en klassisk äggstanning en angenäm och ljuvlig vegorätt.
![Vegolåda med ost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 förp djupfryst brysselkål (à 500 g)
2 purjolökar
12 körsbärstomater
2 ägg
4 dl mjölk
1/2 dl hackad basilika
1 tsk salt
1 krm peppar
250 g mozzarella
Till servering
bröd
oliver
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer