Vegonuggets med teriyakinudlar och wokade grönsaker
Är du på jakt efter ett enkelt middagsrecept som går hem hos hela familjen? Då behöver du inte leta längre! Denna rätt innehåller rikligt med grönsaker och smarriga nuggets som övertygar även vegoskeptikern. Stek grönsaker, vegonuggets och nudlar i en panna med teryakisås. Klart!
Ingredienser
4 portioner
2 paprikor (gärna röd och orange)
1 röd peppar (chili)
1 rödlök
200 g sallads- eller sockerärtor
3 msk rapsolja
300 g nudlar (gärna breda risnudlar)
200 ml teriyakisås
2 förp vegonuggets (à 380 g)
Till servering
1 salladslök
2 msk rostade sesamfrön
grovhackad koriander
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt, väldigt gott med tanke på hur snabblagad rätten är, rekommenderar dock att dra ner på mängden nudlar till ~200g istället för 300g då det kan kännas som lite för lite sås annars.
Albin
2024-01-18Så gott!!!
Anna
2021-04-16Jättegott även med äggnudlar. Vi bytte ut sesamfröna mot jordnötter
Hanna
2021-02-15