Vegopytt med minichorizo och bakade tomater
![Vegopytt med minichorizo och bakade tomater](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_189967/cf_259/vegopytt_med_minichorizo_och_bakade_tomater.jpg)
En smidig pytt passar utmärkt som middag. Tillsammans med minichorizo och bakade tomater, samt hackad persilja och krispig babyspenat blir det en komplett måltid att njuta av.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2020
![Vegopytt med minichorizo och bakade tomater](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_189967/cf_259/vegopytt_med_minichorizo_och_bakade_tomater.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 förp vegetarisk pytt (à 500 g)
1 msk olja
salt
peppar
4 tomater
ca 500 - 600 g färsk salsiccia eller minichorizo
2 dl gräddfil
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
65 g babyspenat
För alla
Kontrollera noga innehållet i pytten.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3494 KJ / 837 kCal
Fett52 g
Salt6 g
Kolhydrater51 g
Protein38 g
Kommentarer