Vegopytt med salsasås

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Vegopytt med salsasås

Pytt måste vara den bästa vardagsrätten! Bara att slänga ihop det som finns hemma och middagen är klar. Här gör vi en lakto-ovo-vegetarisk pytt med potatis, zucchini, paprika, lök och halloumi, och serverar den med en ljuvlig salsasås.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Vegopytt med salsasås

Ingredienser

4 portioner

Tillsätt

400 g  kokt färskpotatis
1   zucchini
1   röd paprika
1   gul lök
200 g  halloumi
1/2   röd chili
1   vitlöksklyfta
2 msk  olivolja

Redan färdigt

1/2   sats salsa av nektarin (se länk i steg 3)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.
Gör mjölkproteinfri: byt ut halloumi mot tofu eller mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fänkålssallad med nektarin och halloumi
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Halloumi- och nektarinsallad med yoghurt och bönor
Betyg 4 av 5.
117 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färskpotatis med olivröra
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Potatis- och rödbetssallad med hyvlad halloumi och timjan
Betyg 3.6 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Baguette med rostade grönsaker, halloumi och hummus
Betyg 3.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Zucchinistekt halloumi med olivdressing
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga