Vildand och duva med whiskeysås

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
0
Vildand och duva med whiskeysås

Vildand och duva med whiskeysås är en anrik festmåltid som känns flärdfull och spännande. Fågelrätten får smak av balsamicovinäger, äpple och rundas av med en skvätt rökig whiskey.

Vildand och duva med whiskeysås

Ingredienser

4 portioner
duva
vildand
salt och peppar

Sås

buljong (eller gulaschsoppa på burk)
1/2 dl  socker
1 dl  balsamicovinäger
1   äpple
ev vatten
majsstärkelse
whisky (gärna rökig)
salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rusty Nail
Betyg 4.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kyckling med "vild" kantarellsås
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hel kyckling i ugn med citron och timjan
Betyg 4 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Helstekt kalkon med salvia, citron och vitlök
Betyg 4.1 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smokey Martini
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Whisky sour
Betyg 4.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga