Vildand och duva med whiskeysås
![Vildand och duva med whiskeysås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Vildand och duva med whiskeysås är en anrik festmåltid som känns flärdfull och spännande. Fågelrätten får smak av balsamicovinäger, äpple och rundas av med en skvätt rökig whiskey.
![Vildand och duva med whiskeysås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
duva
vildand
salt och peppar
Sås
buljong (eller gulaschsoppa på burk)
1/2 dl socker
1 dl balsamicovinäger
1 äpple
ev vatten
majsstärkelse
whisky (gärna rökig)
salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer