Vin- och honungsmarinerad rostbiff med chèvrepotatisgratäng - Tips vid tidsbrist

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
1
Vin- och honungsmarinerad rostbiff med chèvrepotatisgratäng - Tips vid tidsbrist

En ljuvlig rätt som går snabbt att tillaga. Låt rostbiffen marineras i en blandning av vitt vin, olja och honung och ge den färdigköpta potatisgratängen ett lyft genom att tillsätta soltorkade tomater och chevréost.

Vin- och honungsmarinerad rostbiff med chèvrepotatisgratäng - Tips vid tidsbrist

Ingredienser

4 portioner
400 g  färdigstekt rostbiff (i tunna skivor)
3 msk  vitt vin
2 msk  olja
1 msk  flytande honung
1 krm  grovmald svartpeppar
färdigköpt potatisgratäng
8   marinerade soltorkad tomat
100 g  smulad chèvre

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Godast blir det om du gör din egen potatisgratäng och använder soltorkade tomater i örtmarinad. Jag brukar sila bort oljan i marinaden och använda mig av den resterande kryddblandning att toppa potatisgratängen med. Snåla inte på de soltorkade tomaterna, då blir det 5 gafflar!!!

Elisabeth

2002-12-26

Testa liknande recept

Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvrecrème
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostbiff
Betyg 4.2 av 5.
140 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Enklaste chèvrecremen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga