Vinägersvängd rostbiff och purjolök
![Vinägersvängd rostbiff och purjolök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Rostbiff, potatis och purjolök i en spännande blandning med en pigg smak av sherryvinäger. Vinägersvängd rostbiff garneras med persilja och serveras med bröd och ost.
![Vinägersvängd rostbiff och purjolök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g grillad rostbiff gärna lite rosa, i skivor
1 glasburk kokt delikatesspotatis (à ca 680 g)
1/2 st purjolök (den ljusa delen)
1 gul lök
2 msk olivolja
salt och peppar
2 krm socker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2214 KJ / 558 kCal
Fett0 g
Kommentarer