Vinkokt skinka med örter

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Vinkokt skinka med örter

Vinkokt skinka med örter är ett sätt att koka skinka där du tar vara på den härliga smaken av örter och vin. Den rimmade skinkan tar smak av vitt vin, lagerblad, timjan och rosmarin och serveras gärna med kokt potatis och en sallad.

Vinkokt skinka med örter

Ingredienser

8 portioner
1   rimmad skinka (s k helgskinka à ca 1 1/2 kg)
1 l  vatten
1/2   flaska vitt vin (à 375 ml)
2   lagerblad
2   kvistar rosmarin
2   kvistar timjan

Garnering

1 dl  hackade örter (t ex persilja, rosmarin, timjan)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Skinka med oliv- och kaprismarinad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rökt skinka med ljummen potatissallad med mozzarella
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostmuffins med rökt skinka, dijonsenap och örter
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Saltimboca
Betyg 2.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkskivor med varm rissallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ianns kycklingrulader med parmaskinka
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga