Vispad brie med soltorkad tomat
![Vispad brie med soltorkad tomat](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63290/cf_259/vispad_brie_med_soltorkad_tomat.jpg)
Snittar med kräm på brieost är perfekt som tilltugg till fördrinken eller plockmat. Vispa osten, lägg på knäckebröd och toppa med soltorkade tomater vända i balsamico. Ett gott möte mellan svenska och franska smaker att servera på festen.
![Vispad brie med soltorkad tomat](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63290/cf_259/vispad_brie_med_soltorkad_tomat.jpg)
Ingredienser
10 portioner
450 g mogen brieost
5 soltorkad tomat
2 msk crema di balsamico
4 msk skuren gräslök
knäckebröd till servering
För alla
Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: lite brie kan ev tålas.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1166 KJ / 276 kCal
Fett16.6 g
Kolhydrater20.2 g
Protein10.4 g
Kommentarer