Vitlöksrostad blomkål

Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vitlöksrostad blomkål

Har du inte testat att rosta blomkål är det hög tid! Tillsammans med vitlök och olivolja blir det ett strålande tillbehör till fågel, fisk och kött. Inte minst grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012

Vitlöksrostad blomkål

Ingredienser

4 portioner
1 blomkålshuvud (à ca 700 g)
1 stor vitlöksklyfta (gärna färsk)
3 msk olja
2 krm salt

Gör så här

00:01:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Blomkål, gräslök och lime
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gurksallad med vallmo
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äpple- och blomkålssallad i yoghurt
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blomkålsdipp
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sallad med rostad blomkål, apelsin och pumpakärnor
Betyg 3.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad