Vitlöksrostad blomkål
![Vitlöksrostad blomkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63472/cf_259/vitloksrostad_blomkal.jpg)
Har du inte testat att rosta blomkål är det hög tid! Tillsammans med vitlök och olivolja blir det ett strålande tillbehör till fågel, fisk och kött. Inte minst grillat.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012
![Vitlöksrostad blomkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63472/cf_259/vitloksrostad_blomkal.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 blomkålshuvud (à ca 700 g)
1 stor vitlöksklyfta (gärna färsk)
3 msk olja
2 krm salt
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer