Vitlöksstekta champinjoner

Betyg 4.5 av 5.
23 personer har röstat
3
Vitlöksstekta champinjoner

Stekta champinjoner är ett gott tillbehör som passar såväl till kött som vegetariskt. Smaksätt svampen med färsk vitlök och soja för lite extra sälta. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Vitlöksstekta champinjoner

Ingredienser

8 portioner
500 g  färska champinjoner
2 msk  neutral olja
1 msk  smör
2   vitlöksklyftor
1 tsk  kinesisk soja

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
23 personer har röstat

Kommentarer

Med kastanjechampinjoner blir smaken fyllig.

Reine

2023-06-18

Vetefri soja om den ska bli fri från gluten

Karin

2020-11-28

Så gott! Kan ätas som snacks! 😋

Anna

2020-02-23

Testa liknande recept

Skinkschnitzel med champinjonsås
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gräddig biffgryta med champinjoner
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Baconlindad kalkon med champinjonsås
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Schnitzel med champinjonsås och morotsstavar
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Blodsoppa med champinjonögon
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mormor Irenes kalkonsås
Betyg 3.5 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga