Wasabimajonnäs
![Wasabimajonnäs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_25314/cf_259/wasabimajonnas.jpg)
Wasabimajonnäs, en majonnäs med asiatiska inslag och lite extra sting. Wasabi, ingefära och soja är de effektfulla ingredienserna du blandar med den krämiga majonnäsen.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010
![Wasabimajonnäs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_25314/cf_259/wasabimajonnas.jpg)
Ingredienser
2 1/2 dl
2 dl majonnäs
2 - 2 1/2 msk färdig wasabi på tub
1 tsk fin- och färskriven ingefära
1 msk japansk soja
För alla
Innehåller ägg. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Otroligt gott! Vi åt majonäsen med laxbiffar och sesamrostad sötpotatis!
Helena
2020-08-26