Wok med glasnudlar och kål
En fräsch vegansk wokrätt med glasnudlar och härliga gröna grönsaker som broccoli, spetskål och bladspenat som får smak av ingefära och soja. Krispiga cashewnötter blir pricken över i!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020
Ingredienser
4 portioner
250 g glasnudlar
400 g spetskål
250 g broccoli
1 gul lök
2 dl naturella cashewnötter
4 msk neutral rapsolja
1 msk finhackad ingefära
4 msk japansk soja
2 msk vitvinsvinäger
2 påsar bladspenat (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tips: Skölj nudlarna rikligt i kallt vatten när de är klara för att stoppa kokningsprocessen och förhindra att de klibbar ihop sig!
José manuel
2024-10-17Hur får ni nudlarna att inte klibba ihop om ni kokar dem först?
Madelen
2024-07-15Ok men behövs mer kryddor, lade till chiliflakes som andra föreslagit och det gav välbehövligt sting
Maria
2022-01-04