Wok med rökt sidfläsk och bambuskott
![Wok med rökt sidfläsk och bambuskott](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_231827/cf_259/wok_med_rokt_sidflask_och_bambuskott.jpg)
Snabblagad, god och enkel är den här woken med sidfläsk, pak choi och krispiga bambuskott. Den färdiga woksåsen ger dig rätta kryddningen och woken smakar bäst tillsammans med äggnudlar.
![Wok med rökt sidfläsk och bambuskott](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_231827/cf_259/wok_med_rokt_sidflask_och_bambuskott.jpg)
Ingredienser
4 portioner
200 g rökt sidfläsk
1 msk olja
250 g pak choi
4 salladslökar
1 förp bambuskott (à 227 g)
2 förp hoisin woksås (à 200 g)
2 förp färska äggnudlar (à 250 g)
Till servering
srirachasås
jordnötter
För alla
Kontrollera noga innehållet i hoisinsåsen.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar.
Gör så här
Tips
Byt ut sidfläsk till alspånsrökt tofu.
Har du lagat receptet?
Kommentarer