Wok med sojafärs, svamp och salladsärtor
![Wok med sojafärs, svamp och salladsärtor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_164310/cf_259/wok_med_sojafars__svamp_och_salladsartor.jpg)
Njut av en härlig wok på sojafärs, svamp och krispiga salladsärtor. Chili, lime och ingefära bidrar med den omisskännliga smaken av Thailand och Sydostasien.
![Wok med sojafärs, svamp och salladsärtor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_164310/cf_259/wok_med_sojafars__svamp_och_salladsartor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Sojamajonnäs
2 dl majonnäs
2 msk japansk soja
Woksås
1 dl sweet chili sauce
1/2 dl färskpressad limesaft
1/2 - 1 tsk malen chipotlechili
1 msk riven, färsk ingefära
1 tsk majsstärkelse
Sojafärs
250 g champinjoner
500 g fryst svampmix
550 g råkostsallad
2 msk rapsolja
300 g sojafärs
salt
150 g salladsärtor
Till servering
basmatiris
För alla
Kontrollera noga innehållet i sojafärsen och majonnäsen i övrigt fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
200 dl majonnäs tror jag är lite mycket för 4personer 😝
Emelie
2018-02-25Hej Emelie! Kan verkligen hålla med dig! Ber om ursäkt för detta misstag! Hälsningar MIchelle
Redaktionen
2018-02-25