Woka grönt på rester

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Woka grönt på rester

Använd överblivna grönsaker på burk som smaksättare i en "slattwok" som du gör av andra gröna rester i kylen.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012

Woka grönt på rester

Ingredienser

4 portioner
1   strimlad purjolök
2   skivade vitlöksklyftor
500 g  delad brysselkål
olja
salt och peppar

Smaksättning

t ex 1/2 dl  grillad paprika eller soltorkade tomater

Gör så här

Tips

Gott till både kött, fågel och fisk.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stir fry-kyckling och brysselkål
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brysselkålsgratäng 
Betyg 4.6 av 5.
41 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glöggryta med kyckling och brysselkål
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grönsakstortilla
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brysselkål i ugn
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Karamellig brysselkål
Betyg 4.3 av 5.
76 personer har röstat
Under 15 min att tillaga