Yoghurt med honung, pistage & kardemumma
![Yoghurt med honung, pistage & kardemumma](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17690/cf_259/yoghurt_med_honung__pistage___kardemumma.jpg)
Syrlig yoghurt och söt honung i portionsglas. Toppa med hackade pistagenötter och mortlade kardemummakärnor. En frisk och fräsch dessert som för tankarna till fjärran länder.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009
![Yoghurt med honung, pistage & kardemumma](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17690/cf_259/yoghurt_med_honung__pistage___kardemumma.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1/2 dl pistagenötter
1 dl flytande honung
5 dl yoghurt av medelhavstyp (10%)
1/2 - 1 tsk mortlade kardemummakärnor
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer