Yoghurtpannacotta med citrussallad

Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
1
Yoghurtpannacotta med citrussallad

Yoghurt i pannacottan gör den extra fräsch! Här serverar vi den eleganta efterrätten med en sötsyrlig citrussallad och krispiga krutonger av sockerkaka. Yoghurtpannacotta är både enkelt att förbereda dagen innan och smidigt att göra till många.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019

Yoghurtpannacotta med citrussallad

Ingredienser

8 portioner

Yoghurtpannacotta

3   gelatinblad
1   vaniljstång
4 dl  vispgrädde
1 dl  strösocker
8 cl  amarettolikör
4 dl  tjock yoghurt (10%)

Sockerkakskrutonger

ca 250 g  sockerkaka

Citrussallad

2   apelsiner
2   röda grapefrukter
4   clementiner

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Supergott blev det! Fräscht med yoghurt i. Vi bytte ut anaretton mot mörk rom.

Kajsa

2019-12-25

Näringsvärde per portion

Energi1938 KJ / 463 kCal
Fett31 g
Salt0.3 g
Kolhydrater39 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Citrus och russinkompott med kokospannacotta
Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannacotta med grapefrukt
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fläderpannacotta
Betyg 4 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Virgin citrus-screwdriver
Betyg 2.9 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vaniljpanacotta med färska bär
Betyg 2.8 av 5.
74 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsinpannacotta med hallonkompott
Betyg 3.4 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga