Yoghurtpannacotta med rabarberkompott
![Yoghurtpannacotta med rabarberkompott](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34494/cf_259/yoghurtpannacotta_med_rabarberkompott.jpg)
Ett lyxigt och krämigt recept på yoghurtpannacotta med rabarberkompott. Du gör pannacottan av bland annat yoghurt, gelatinblad och grädde och serverar med en frisk kompott av rabarber.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2011
![Yoghurtpannacotta med rabarberkompott](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34494/cf_259/yoghurtpannacotta_med_rabarberkompott.jpg)
Ingredienser
6 portioner
2 dl mild yoghurt (3%)
2 gelatinblad
1/2 vaniljstång
2 dl vispgrädde
2 dl mjölk
1 dl socker
Rabarberkompott
500 g rabarber
1 dl socker
1 kanelstång
1/2 dl vatten
färskpressad juice av 1 citron
Till servering
mynta till garnering
För alla
Fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt, grädde och mjölk.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Underbart god efterrätt som passar när som helst på året
Joel
2022-06-05Fantastiskt gott! Mkt uppskattat av gästerna. Lätt att göra, vackert.
Meta
2012-05-20