Hela veckans

Lunchmeny

Välkommen in att njuta av vår egenlagade lunch, bestående av modern och smakrik husmanskost. Vällagad mat gjord på färska råvaror, det är ju inte så svårt när vi har Göteborgs största skafferi.

Vecka 19

Lunchen serveras från klockan 11.00 till 14.30. Varmt välkomna!

Dagens lunch  129:-
Välj mellan kött, fisk och vegetariskt alternativ
Salladsbaren   99:-

Alltid på menyn: Focus hemlagade köttbullar 129:-

Måndag

  • Pannbiff med lök, skysås, saltgurka och råstekt potatis
  • Fransk fiskgryta Bouillabaise med räkor, musslor och saffransrouille
  • Vegetariska biffar med lök, gräddsås, saltgurka och råstekt potatis

Tisdag

  • Helstekt fläskkarré med potatispuré, rödvinssås och örtsallad
  • Havets Wallenbergare serveras med skaldjurssky, potatispuré, citron och ärtskott
  • Halstrad aubergine serveras med potatispuré, tomatsås och örtsallad

Onsdag

  • Indisk Butter Chicken med ris, koriander och mangochutney
  • Fish’n’chips – Dagens fångst serveras friterad med pommes frites, tartarsås och grillad citron
  • Indisk Butter Tofu med ris, koriander och mangochutney

Torsdag

  • Stängt pga Kristi Himmelfärd

Fredag

  • Nonna Gionnas lasagne med parmesan, rucola, soltorkad tomat och basilika
  • Dagens fångst serveras med kokt ägg, potatis, brynt smör, gräddfil, dill och rågbrödssmulor
  • Nonna Gionnas vegetariska lasagne med parmesan, rucola, soltorkad tomat och basilika