Daimpannacotta

Betyg 4.4 av 5.
284 personer har röstat
36
Daimpannacotta

Bjud på en liten daimpannacotta till dessert och imponera stort på dina gäster. Med några få men goda ingredienser kokar du enkelt ihop denna efterrätt som ingen kan motstå. Servera pannacottan med vispad grädde och bär.

Daimpannacotta

Ingredienser

6 portioner
2   gelatinblad
1   vaniljstång
5 dl  vispgrädde
200 g  mjölkchoklad med daim

Topping

1   dubbeldaim

Till servering

ev vispad grädde
bär

För alla

Läs noga innehållet på chokladen. Pannacottan är fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Näringsvärdet är beräknat per portion exkl serveringsförslaget.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
284 personer har röstat

Kommentarer

Kan man göra den vegetarisk med gelésocker istället och hur mycket isåfall ska man ha av gelésockret?

Manisha

2024-05-24

Hej Manisha! Det är nog bättre att använda agar-agar i så fall. Med gelésocker blir det tokigt söt. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove

Redaktionen

2024-05-27

En succé!! Enkel göra och såå gott!

Elisabeth

2024-03-30

Tyvärr för mycket choklad och för lite gelatin. Blev bara en lös chokladsmet.

Molly

2023-12-28

Näringsvärde per portion

Energi2293 KJ / 548 kCal
Fett47 g
Salt0.39 g
Kolhydrater28 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Daimfudge
Betyg 4.8 av 5.
64 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Clementinpannacotta
Betyg 4.4 av 5.
63 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lakritspannacotta med turkisk peppar
Betyg 4.5 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dumlepannacotta
Betyg 4.5 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blåbärspannacotta
Betyg 4.4 av 5.
52 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladbollar med oreo och polkagriskross
Betyg 4.7 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga