Mellismums med vaniljkvarg och frukt

Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
0
Mellismums med vaniljkvarg och frukt

Detta nyttiga mellanmål slänger du ihop på ett kick, och det passar lika bra att bjuda som fräsch vardagsefterrätt! Proteinrikt och sunt med dina favoritbär till.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2015

Mellismums med vaniljkvarg och frukt

Ingredienser

4 portioner
250 g  cottage cheese
1 dl  kvarg med vaniljsmak
2   apelsiner
125 g  färska eller frysta blåbär
malen kanel att pudra över

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi599 KJ / 143 kCal
Fett5 g
Salt0.56 g
Kolhydrater11 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Elisabeths cottage cheeseröra
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnspannkaka med blåbär och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jills cottage cheese à la Malta
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cottage cheese med blodapelsin, druvor och sesamkakor
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bananafrutti
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga