Vilken är din butik?
Italienska smaker!

Goda recept med lufttorkad skinka

Till fördrinken, på pizzan eller i pajen. Här har vi samlat våra bästa recept med lufttorkad skinka för dig som inte kan få nog av känslan av Italien här hemma i Sverige.

Laga mat med italienska smaker

Hitta nya favoritrecept med lufttorkad skinka.

 

  • Smördegsknyten med parmaskinka och sparris

    Smördegsknyten med parmaskinka och sparris

    Betyg 4.8 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer

    Goda smördegsknyten som passar perfekt att servera som plockmat. Fyll paketen med god parmaskinka och färsk, grön sparris samt gärna en smakrik ost.

    Smördegsknyten med parmaskinka och sparris
  • Pizza med parmaskinka och grönsaker

    Pizza med parmaskinka och grönsaker

    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer

    Denna pizza gör du enkelt med färdig pizzadeg och en härlig fyllning av körsbärstomater, zucchini, marinerade och smakrika kronärtskockor och naturligtvis god parmaskinka.

    Pizza med parmaskinka och grönsaker
  • Pepparkakor med parmaskinka och ostkräm

    Pepparkakor med parmaskinka och ostkräm

    Betyg 4.9 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer

    Gott och snabblagat är detta lilla tilltugg. Värm osten och crème fraiche till en smidig massa. Bred ut ostkrämen på pepparkakor och toppa med bitar av lufttorkad skinka. Klart att servera!

    Pepparkakor med parmaskinka och ostkräm
  • Smördegspizza med tomat, rucola och parmaskinka

    Smördegspizza med tomat, rucola och parmaskinka

    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer

    Denna smördegspizza eller kanske vi ska kalla den smördegspaj kommer bli en återkommande favorit i din matlagning. De ugnsbakade tomaterna får en härlig smak och passar perfekt ihop med den salta parmaskinkan.

    Smördegspizza med tomat, rucola och parmaskinka
  • Piadina med mozzarella och parmaskinka

    Piadina med mozzarella och parmaskinka

    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer

    Piadina är ett italienskt bröd som steks och sen fylls med pålägg. Här gör vi en piadina med klassisk fyllning; mozzarella, parmaskinka, tomat, rucola och pesto. Gott och väldigt enkelt att svänga ihop!

    Piadina med mozzarella och parmaskinka
  • Libapizza med parmaskinka och ruccola

    Libapizza med parmaskinka och ruccola

    Betyg 4.3 av 5.45 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer

    Klassiska italienska smaker i denna libapizza med parmaskinka och ruccola, toppad med pinjenötter, är en oslagbar favorit. Med libabröd får du en krispig och tunn botten och en pizza på italienskt vis, dessutom är det enkelt. En riktig succé, med andra ord!

    Libapizza med parmaskinka och ruccola
  • Sallad med hyvlad zucchini, silverlök, basilika, mozzarella och parmaskinka

    Sallad med hyvlad zucchini, silverlök, basilika, mozzarella och parmaskinka

    Betyg 3.4 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer

    Den italienska flaggan i grönt, vitt och rött har inspirerat till den här fräscht grönvita salladen med italienska smaker. Snabbmarinerad zucchini och salladslök blandas med basilika och små minimozzarella till en krispig sallad som serveras med vackert röd lufttorkad skinka som en lätt lunchrätt.

    Sallad med hyvlad zucchini, silverlök, basilika, mozzarella och parmaskinka

Artiklar Visar 1055 stycken

Piadina – italienskt tunnbröd med goda fyllningar

Har du testat det italienska tunnbrödet piadina? Fylld med godsaker är piadinan klassisk italiensk street food som du snabbt och enkelt kan svänga ihop hemma! Här hittar du våra goda recept på olika fyllningar till piadina.

Risotto - så gör du!

Med hjälp av vår matskola får du tipsen så att du lyckas med svamprisotton nästa gång.

Kaffe som i Italien

Vi ger dig tipsen på hur du njuter av ditt kaffe som en äkta italienare!

Prima pinsa

Skippa pizzan och prova smarriga recept med det trendiga italienska brödet pinsa.