Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis
![Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_200938/cf_259/ortkyckling_med_kal__nektarinsalsa_och_farskpotatis.jpg)
En vardagsrätt som går hem hos hela familjen: ugnsbakad kyckling med en persilje- och vitlöksdressing som serveras tillsammans med en krispig kålsallad, sötsyrlig nektarinsalsa och kokt färskpotatis.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019
![Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_200938/cf_259/ortkyckling_med_kal__nektarinsalsa_och_farskpotatis.jpg)
Ingredienser
4 portioner
800 g färskpotatis
Redan färdigt
1/3 sats örtmarinerad kycklinglårfilé (se länk i steg 2)
1/2 sats sommarkål med ingefära och lime (se länk i steg 2)
1/2 sats salsa av nektariner (se länk i steg 2)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer