Variant på kyckling Massaman
Sugen på att laga thaimat? Med en currydoftande grytbas behöver du inte ens krydda, bara bland ihop med frästa grönsaker, potatis och buljong. Den färdigstekta kycklingen vänder du ner i grytan allra sist. Snabbt, smakstarkt och supergott!
Ingredienser
4 portioner
1 citrongräs
1 gul lök
1/2 zucchini
1 röd paprika
2 fasta potatisar
1 msk olja
400 ml grytbas massaman curry
2 1/2 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
2 förp stekt och skivad kyckling (à 200 g)
Till servering
basmatiris
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Toppa med hackade jordnötter och färsk koriander.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Har gjort den flera gånger, mycket god!
Jennifer
2020-03-10