Morotssallad med fänkål och ruccola

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Morotssallad med fänkål och ruccola

Morotssallad med fänkål och ruccola är en välsmakande, lättlagad sallad. Vitlök och citron höjer smaken i salladen. Du rostar solroskärnor i stekpanna och vänder ner dem i salladen, vilket ger den en extra god smak.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Morotssallad med fänkål och ruccola

Ingredienser

4 portioner
4 msk  solroskärnor
1/2 dl  olivolja
1   vitlöksklyfta
ca 600 g  fänkål
ca 300 g  morot
3/4 dl  färskpressad citronjuice (3/4 dl motsvarar 1-2 citroner)
1   förp rucola (à 70 g)
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fetaost och fänkålssallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ruccola- och fänkålsaioli
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Spenatpasta med ricotta och rostade solrosfrön
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga