Rökig Rimlag

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Rökig Rimlag

I denna rökiga rimlag krossas hela vitlöksklyftor och blandas tillsammans med lagerblad, honung, timjan och en skvätt liquid smoke. Rimmat kött behåller sin saftighet och i denna blandning tillsätts en god kompott av härliga och rökiga smaker.

Rökig Rimlag

Ingredienser

4 portioner
1 l  vatten
2 msk  salt (2 msk motsvarar 50 g)
2 msk  honung
5   vitlöksklyftor
5   hela lagerblad
1/2   kruka timjan
1 tsk  liquid smoke

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Rimlagen räcker till ca 500 g fläsk eller kyckling.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rökiga mandlar med flingsalt
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sesam- och mangoketchup
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rökig glaze
Betyg 2.5 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Barbecue-glaze
Betyg 2.7 av 5.
60 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fejkon
Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad majskycklingklubba med sötpotatissallad
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga